06-47781810 info@energyblend.nl

Blend Business

Ik adviseer en begeleid jouw organisatie  bij een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma van begin tot eind.  Dit kan vanuit een rol als adviseur of  interim vitaliteitsmanager. Met het Ambassadeursprogramma ontwikkel je een vitaliteitsprogramma door medewerkers, voor medewerkers. Met een event introduceer je vitaliteit op een energieke manier binnen jouw organisatie.   

Advies en begeleiding

Ben jij de verantwoordelijke binnen jouw organisatie voor vitaliteit en inzetbaarheid? En ben je op zoek naar praktische tools om vitaliteit op de kaart te zetten binnen jouw organisatie? Daar kan ik je bij helpen. Vanuit verschillende voorbeelden van andere organisaties kan ik helpen bij het creëren van een vitaliteitsprogramma welke perfect aansluit bij jouw unieke organisatie.  

Ambassadeurs programma

Ben je op zoek naar een manier om het thema vitaliteit vanuit de werkvloer te laten ontstaan? Dan is het samenstellen van een werkgroep met ambassadeurs een mooie eerste stap! In de werkgroep zitten enthousiaste mensen vanuit de hele organisatie. Ik neem de werkgroep in diverse bijeenkomsten mee in de voorbereiden, ontwerpen en uitvoeren van een vitaliteitsprogramma. Het eindresultaat is een op maat gemaakt programma door medewerkers voor medewerkers! 

Incompany Vitaliteitsmanager

Ben je op zoek naar iemand die tijdelijk het (HR)team komt versterken bij het ontwikkelen en implementeren van een vitaliteitsprogramma. Daar kan ik bij helpen! Ik draai (tijdelijk) mee in het team waarbij ik verantwoordelijk ben voor het opstellen, implementeren en borgen van een op maat gemaakte vitaliteitsprogramma. Het doel is om een programma neer te zetten waarmee de organisatie zelfstandig verder kan!

Energy Events 

Wil je het thema vitaliteit introduceren en jouw medewerkers enthousiast krijgen over het thema vitaliteit? Dat kan met een Blend Event. Tijdens een Blend Event beleven jouw medewerkers het plezier van vitaliteit. Wij motiveren en inspireren de medewerkers om te starten met een energieker leven. Het Blend Events is gericht op beleving en interactie, waarbij de deelnemer gaat ervaren hoe leuk en gemakkelijk het kan zijn om te kiezen voor meer energie.

 

De Vitale PubQuiz  

Wil jij het thema vitaliteit binnen jouw organisatie introduceren, dan is de Vitale PubQuiz hiervoor een mooie start. Teams nemen het tegen elkaar op. Het is een wervelende, interactieve quiz vol fun en energie! Tijdens de quiz doen deelnemers praktische kennis op en beleven wat fysieke en mentale vitaliteit kan betekenen. Dit middels een afwisseling tussen kennis vragen & doe opdrachten. Met als verrassende afsluiter: een prijs voor het winnende team! Het is een beleving waar deelnemers nog lang over napraten! Met de Vitale Pubquiz wordt op een plezierige wijze een eerste aanzet gemaakt tot het creëren van een vitale bedrijfscultuur.