06-47781810 info@energyblend.nl

Mojra Peerenboom

adviseur – eigenaar

Ik ben gek op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Het begeleiden, trainen en coachen van mensen en organisaties geeft mij veel energie. Ik geloof in de kracht van iedereen, ieder individue  heeft potentieel en ik vind het leuk om dit wakker te schudden. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het ontwerpen van events, workshops, trainingen en op maat gemaakte programma’s. Ik ben een verbinder en help bij het op de kaart zetten van het thema vitaliteit binnen jouw organisatie. Met mijn enthousiasme en praktische aanpak weet ik aan te sluiten bij de taal van diverse doelgroepen (van logistiek medewerkers tot management).  Ik geniet ervan als klanten duurzaam resultaat boeken en zelfstandig verder kunnen! 

loopbaan 

Na de sportopleiding Cios heb een aantal jaar gewerkt als sportinstructeur. Tijdens mijn daarop volgende HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management ben ik overtuigd geraakt van het belang van Vitaliteit, Duurzame Inzetbaarheid en Positieve Gezondheid. Na deze opleiding heb ik 10 jaar in loondienst gewerkt als consultant Duurzame Inzetbaarheid. Ik heb tal van programma’s ontwikkeld en trainers opgeleid. In deze tijd heb ik diverse bedrijven (van overheidsinstelling tot MKB) geadviseerd en begeleid bij het ontwikkelen, uitvoeren en borgen van vitaliteitsprogramma’s. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd en genoten. 

Ik ben trots op mijn stap naar het ondernemerschap. Ik had een grote wens om iets voor mezelf te creëren waarbij ik mijn creativiteit volop kan inzetten. Van deze stap heb ik geen moment spijt gehad. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!