06-47781810 info@energyblend.nl

Mojra Peerenboom

adviseur – eigenaar

Ik ben een verbinder en help bij het op de kaart zetten van het thema vitaliteit binnen jouw organisatie. Met mijn enthousiasme en praktische aanpak weet ik aan te sluiten bij de taal van diverse doelgroepen (van logistiek medewerkers tot management).  Ik geniet ervan als klanten duurzaam resultaat boeken en zelfstandig verder kunnen! 

Het begeleiden, trainen en coachen van mensen en organisaties geeft mij veel energie. Ik geloof in de kracht van iedereen, ieder individue heeft potentieel en ik vind het leuk om dit wakker te schudden. 

loopbaan 

Sinds 2019 ben ik trotse eigenaar van Energy Blend. De afgelopen jaren heb ik vanuit verschillende rollen gewerkt aan vitalere organisaties. Van interim projectmanager en ontwikkelaar bij een grote Arbodienst tot incompany coach en trainer. Met mijn creativiteit maak ik tools om direct aan de slag te kunnen. Denk aan vitaliteitskalenders, podcasts en challenges.  

Voor het starten van mijn eigen bedrijf heb ik 10 jaar in loondienst gewerkt als consultant Duurzame Inzetbaarheid. Ik heb tal van programma’s ontwikkeld en trainers opgeleid. In deze tijd heb ik diverse bedrijven (van overheidsinstelling tot MKB) geadviseerd en begeleid bij het ontwikkelen, uitvoeren en borgen van vitaliteitsprogramma’s. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd en genoten. 

Met mijn Cios-diploma op zak heb ik een aantal jaar gewerkt als sportinstructeur. Tijdens mijn daarop volgende HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management heb ik mijn eerste stap richting Vitaliteit, Duurzame Inzetbaarheid en Positieve Gezondheid gezet. Ik blijf mezelf ontwikkelen met het volgende van diverse opleidingen zoals: Motivational Interviewing, ACT, Vitaliteitscoaching en Strenghtscope.  

Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan!