06-47781810 info@energyblend.nl

Een gezonder Lingewaard! Dat is de missie van het plan ‘Samen voor een gezond Lingewaard’ en daar werken we met z’n allen aan. Als lokale ondernemer mag Energy Blend hier een bijdrage aan leveren. Wij helpen en adviseren organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van vitaliteitsactiviteiten en -programma’s. 

Wil je meer weten over het project Lingewaard werkt gezond? Bekijk deze pagina of mail naar info@energyblend.nl !

Gratis adviesgesprek – Vitaliteitsadviseur

Tijdens het adviesgesprek wordt gekeken tegen welke uitdagingen de organisatie aanloopt rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Samen kijken we wat er nodig is om deze uitdaging aan te gaan en of Energy Blend hierbij kan helpen.

Beluister hier de podcast over slaap

Wist jij dat slaap de eerste levensbehoefte is? In deze podcast hoor je hoe slapen werkt, hoe je vermoeidheid kunt herkennen en wat je zelf kan doen om beter te slapen. Beluister de podcast op je telefoon, met oortjes tijdens bijvoorbeeld een wandeling! Heb je interesse in een op maat gemaakte vitaliteits-podcast voor jouw medewerkers? Laat het ons weten via het aanvraagformulier. 

Aanvraagformulier adviesgesprek  

Het adviesgesprek is gratis voor bedrijven gevestigd in de gemeente Lingewaard. Vraag het gesprek hier aan:

In welke dienst heb je interesse?

14 + 4 =

Lees hier meer over de lokale sport en beweegactiviteiten: www.lingewaardinbeweging.nl/agenda

Dit project is onderdeel van het Preventieakkoord van de gemeente Lingewaard. Lees hier mee over het plan: https://www.lingewaard.nl/gezond

Wist je dat je vanuit je zorgverzekeraar gratis kunt deelnemen aan een Gecombineerde Leefstijl Interventie. Binnen de gemeente Lingewaard worden deze aangeboden door: Gendt WeDoCare – Bemmel Josefien Bouwmeister – Huissen Feel Good Margareth Cornelissen – Angeren fysiotherapie M van der Ploeg i.s.m. Sportbedrijf Arnhem.