06-47781810 info@energyblend.nl

Een gezonder Lingewaard! Dat is de missie van het plan ‘Samen voor een gezond Lingewaard’ en daar werken we met z’n allen aan. Als lokale ondernemer mag Energy Blend hier een bijdrage aan leveren. Wij helpen en adviseren organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van vitaliteitsactiviteiten en -programma’s. 

Wil je meer weten over het project Lingewaard werkt gezond? Bekijk deze pagina of mail naar info@energyblend.nl !

Vitaliteitskalender 

Met deze vitaliteitskalender inspireer je jouw medewerkers op een leuke en toegankelijke manier over de thema’s vitaliteit en gezondheid. Met de diverse tips, uitdagingen en ideeën kunnen jij en je collega’s direct aan de slag! In een oogopslag zie je wanneer welke landelijke en regionale evenementen op het gebied van vitaliteit er zijn. Wil je de vitaliteitskalender ontvangen, vraag hem aan via het aanvraagformulier op deze pagina.

Gratis adviesgesprek – Vitaliteitsadviseur

Tijdens het adviesgesprek wordt gekeken tegen welke uitdagingen de organisatie aanloopt rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Samen kijken we wat er nodig is om deze uitdaging aan te gaan en of Energy Blend hierbij kan helpen.

Beluister hier de podcast over slaap

Wist jij dat slaap de eerste levensbehoefte is? In deze podcast hoor je hoe slapen werkt, hoe je vermoeidheid kunt herkennen en wat je zelf kan doen om beter te slapen. Beluister de podcast op je telefoon, met oortjes tijdens bijvoorbeeld een wandeling! Heb je interesse in een op maat gemaakte vitaliteits-podcast voor jouw medewerkers? Laat het ons weten via het aanvraagformulier. 

Gratis deelname aan workshops

(MELD JE AAN VOL=VOL)

Momenteen staan er geen workshops gepland. In 2023 gaan we verder aan de slag en vind je hier meer informatie! 

Omschrijving workshop - Voeding en Gedrag.

Vaak weten we wel welke voeding goed voor ons is, maar kiezen we toch voor het ongezonde. Als gedrag veranderen eenvoudig was dan zouden we doen wat goed voor ons is, namelijk gezond eten en voldoende bewegen. Hoogste tijd om te kiezen voor een andere aanpak. Een aanpak die je helpt om te accepteren, bewuste keuzes te maken en te genieten. Tijdens deze workshop gaan we gericht kijken naar de succesfactoren van duurzame verandering, voor meer voldoening en energie! 

Omschrijving workshop - Beweging voel het verschil

De meeste van ons weten dat het belangrijk is om te bewegen en weten ook hoeveel je moet bewegen. Maar hoe maak je beweging belangrijk genoeg zodat je ook op de lange termijn in beweging blijft? In deze workshop kijken we op een andere manier naar bewegen. We gaan op zoek naar welke vorm van bewegen bij jou past en hoe dit past in het dagelijks leven. Hierdoor wordt bewegen geen doel op zich, maar een doorlopende energiebron. Een energieke beweeg-enegizer kan in deze workshop natuurlijk niet ontbreken! 

Aanvraagformulier  

De Vitaliteitskalender, het adviesgesprek en de twee geplande workshops zijn gratis voor medewerkers van bedrijven gevestigd in de gemeente Lingewaard.

In welke dienst heb je interesse?

12 + 3 =

Lees hier meer over de lokale sport en beweegactiviteiten: www.lingewaardinbeweging.nl/agenda

Dit project is onderdeel van het Preventieakkoord van de gemeente Lingewaard. Lees hier mee over het plan: https://www.lingewaard.nl/gezond

Wist je dat je vanuit je zorgverzekeraar gratis kunt deelnemen aan een Gecombineerde Leefstijl Interventie. Binnen de gemeente Lingewaard worden deze aangeboden door: Gendt WeDoCare – Bemmel Josefien Bouwmeister – Huissen Feel Good Margareth Cornelissen – Angeren fysiotherapie M van der Ploeg i.s.m. Sportbedrijf Arnhem.